Ресторант Форс в Бургас : Професионализъм, уют и стил!

0
277

Все повече ресторанти по света и особено у нас, започват да разбират, че конкуренцията е жестока и, ако не се отнасяш професионално към работата, може да питаш на кой баир С@р@т гладните!

Като човек който е бил на всички позиции в туризма, от долу до горе, мисля че имам познанията да давам оценка! Не са много хората, които в в своя 65 годишен живот са работили като :

armira
Вкусно ама гарсона го издирвахме като гладна кокошка просо! И това в 4 звезден хотел с хубав минерален басейн!

Пиколо в Сл. бряг, Продавач на магазин плод и зеленчук до бар Вариете, сервитьор в ММЦ Приморско, готвач в хотел Бургас на Сл.бряг, Рецепционист, бюфетчик, снабдител, управител и накрая 20 години собственик на Семеен хотел в Черноморец!

Че даже и нелегален „туроператор“, за туристи само за собствения си хотел-е и за някои други де!                                                                                                    Опитът ме е научил че най-важните неща за едно заведение са : ОБСЛУЖВАНЕТО, интериора, хубаво меню  и вкусно изпълнение! Поводът да напиша тази статия, се нарича пилешко филе и свинско печено!

Последните 3 пъти бях в ресторанти извън Бургас, че даже и извън България! У нас – в хотели 4 звезди, а извън страната в едни от най-реномираните ресторанти! В някои от нашите сервизът куцаше!

skay gardan
Скъпичко е ама курназ мъж не писка! А и като са ти дали менюто-кьор му сун табелата!
smetka
Красиво, реномирано, скъпо и агнешкото печено…..жилаво.!

Донесе ти нещо сервитьора, и после изчезва за 10-15 минути и се чудиш, на кого да поръчаш още нещо? В един много реномиран ресторант, агнешкото печено беше много вкусно и още по-много жилаво!

Иначе красота и изящество и прекрасен сервиз, но за тези пари, е недопустимо такова качество!                                                                                                            Тази година посрещахме емблематичната Нова 2025 Година в Бургас! Емблематична, защото в полунощ България влизаше в Шенген!

И решихме  да отидем в една от старите емблеми на града-ресторант Форс.

Стара, ама с чисто нов и модерен, но не и натрапчив интериор! Посрещнаха ни, като че ли сме избрали премиер на републиката, щото това си е чист героизъм!

Менюто е стегнато и съвсем достатъчно! С разнообразие между видовете меса и риба! Не е, като книгата „Война и Мир“ със 25 страници, въпреки, че можеше и да е актуално за международната обстановка!

Сервизът-перфектен! Трима сервитьори, от които винаги единият-едната, е в залата и не си чеше телефона, кайсиите, или крушите! Наблюдава залата и само да погледнеш, веднага е при теб!

За новогодишното меню : Богата и разнообразна салата, стандартните, но много6381193[1] вкусни сърми и перфектно основно ястие! И пилешкото филе, и свинското печено бяха крехки, като памук, а карамелизираните зеленчуци фантастични!

Хубаво бяло и червено бутилирано вино, и то по половин бутилка на човек! Което показва желание на клиента да му е хубаво, а не да спечелим още някое левче! Стандартните баница, ядки и подбрани мезета са ясни! И всичко това на една от най-атрактивните цени в Бургас!  Поздравления за професионализма!!!                                                                  https://www.facebook.com/100000936433288/videos/3878355112438933/                                                                                                                                                    

И понеже не взимам пари, и не правя реклама, а пиша това, което видях, ще направя и една забележка! Баклавата беше много вкусна, но ми се струва, че гостите се оглеждаха, вместо нея за парче торта! И така : Ресторант Форс доказа класата си!                                                                                                                                                                            Ангел Божидаров.


ADS