Мицкоски-природно тъп, или безумно нагъл : От страните в ЕС само България не подкрепя нашето присъединяване!

0
55
2286419[1]

„Трябва да бъдем част от европейското семейство и тук няма дилема. Имаме подкрепа от 26 държави членки, но не и на България, която се намира в предизборен период.“

Ами само с България не си изпълнил договора бе шапшал!!!

„За всички останали 26 държави членки, е важно да има решение, а в тях има по-малко гласовити и по-гласовити поддръжници.“ Това заяви премиерът на РСМ Християн Мицкоски в интервю по телевизия МРТ, цитирано от БГНЕС.

И защо Е.С. единодушно ви изрита и започна преговори само с Албания?!? Защото сте яръм тарикати! В превод-половин тарикати! Тоест такъв тъп тарикатлък разиграхте, че целият Е.С. ви разбра какво представлявате!

Той нямало да изпълни договора по Френското предложение подписан от Е.С., България и РСМ! Ами Европа означава правила, ред и законност! Кой си ти бе нещастник, че ще се опитваш да разиграваш всички! И сега, като го изритаха като непослушно куче, почна да скимти и да реве!

И вместо да вдене и да изпълни договора, наглия смотаняк щял да ходи в САЩ и да иска американците да натискат България!!! Ей безхаберник, договора е подписан от всички страни в съюза и няма връщане назад!!!

Що като сте много отворени, си сменихте името бе маке??? Щото византийците ви казаха Европа през крив макарон! Що не ритахте срещу тях??? Щото не са българите, които ви признаха първи и винаги са ви помагали неблагодарник нещастен!

Мицкоски подчерта, че преговорите с Европейския съюз няма да решат вътрешните проблеми на страната. „Първо трябва да си напишем домашното и правителството е фокусирано точно върху това – решаване на вътрешните проблеми и решение за ЕС, което ще бъде предвидимо,“ поясни Мицкоски.

По думите му България е отказала предложението на Виктор Орбан да бъде посредник между Скопие и София. За него това е странно решение. „Българските политици сега крещят, че няма нужда някой да бъде посредник, ще преговаряме двустранно, а доскоро крещяха, че това е проблем на Европейския съюз.“

„Председателят на ЕС ни призовава да седнем на масата, те казват, че няма нужда,“ посочва Мицкоски. Според него това създава съмнения и недоверие, че този процес има някакъв шанс да приключи някой ден.

Не са нужни нито преговори, нито посредници, като комундела Орбан! Просто е нужно наглата ти глава да вдене, че трябва да изпълниш договора за промяна в конституцията! До тогава Европа не е за Вас!!!                                                                                                          Капитан.

 


ADS