Простите и нахални македонци си го получиха! Разделят Албания и Северна Македония : ЕС започва преговори само с Тирана!

0
40
orig[1]

Албания и Република Северна Македония ще бъдат разделени по пътя си към членство в Европейския съюз.Това става ясно след заседание на постоянните представители на Съюза в Брюксел, където е взето единодушно решение да започнат фактическите преговори с Тирана за пълноправно членство.

Официално това трябва да стане на втората междуправителствена конференция ЕС – Албания, която ще се проведе в Люксембург на 15 октомври, предаде БНТ.

Очаква се тогава да бъде отворена първата група от преговорни глави „Основополагащи въпроси“.

770 434 rsm[1]
„Спрете българизацията“-реват макетата! Е СПРЯХА ВИ Я!!!
Преговорите със Северна Македония и Албания за членство започнаха на 19 юли 2022 година, но към момента нито една от двете държави не е отворила преговорни глави.

Капитан : Най-накрая на Европа й писна от тъпите и нахални евтини номера на безхаберните македонски политици! Те щели да влизат в Е.С. без да изпълняват договорите, които самите те са подписали с Европейския съюз!!!

Такава наглост и простотия в Европа не бяха виждали! И резултатът дойде! Албания Да, Македония Не! Сега пред макетата има два пътя : 1. Влизат в час и изпълняват договорите, които са подписали! Или : 2. Тръгват по пътя към „Съветския съюз!!!“


ADS