Борисов : Единственият, който се е справял с миграцията, е Бойко Борисов!

0
15
0000621375 article2[1]
Днес.бг

„Отивах към Стара Загора и исках да видя как безвремието ви се отразява на пловдивчани“. Това заяви Бойко Борисов, който отиде на изненадващо посещение в Пловдив.

„И мен ме боли, защото видях как сърби, румънци, ни изпревариха. Четири години промяна. Не обиждам партията, думата е такава, това искаnте. Очаквам хората най-сетне да прогледнат. Не са минали 4 дни или 4 месеца. Минали са 4 години – един мандат. Резултатът е, че багерът е на едно място и парите ги няма“, обясни Борисов.

„Кметовете най-ясно и най-много страдат от това, което се случва. Защото 5,9 млрд. са проектите за догодина. Тези кметове, които се излъжат да разкопаят с багери, горчиво ще съжаляват. Затова ги сложих кметовете в листите, за да може, като ви говорят, не само аз да ви говоря, да ви кажат – ако искате това да се случи, да отстояваме тези интереси и това, което сме обещали, излезте и гласувайте“, допълни той.

По думите на Борисов това, което отчитат като успех на ПП-ДБ, е направено главно от депутати на ГЕРБ. Той бе категоричен – каквото сме обещали, сме изпълнили.

„Питат ме 4 години какво правим срещу корупцията. Но ние не сме в управлението. А корупцията е по високите етажи“, коментира Борисов. Запитан какви са основните акценти в предизборната кампания на партията му, Борисов на първо място посочи сигурността.

„Заради нелегалната миграция в Европа партии падат, преобръща се политическата система в Европа. Единственият, който се е справял с миграцията и е даван за пример е Бойко Борисов и ГЕРБ“, каза той.

„Втората цел е образование. Третото е санирането. Това обещавате и каквото даде Господ по инфраструктурните проекти“, каза още Борисов.

Лидерът на ГЕРБ препоръча на журналистите да следят не само купения вот, а корпоративният вот на олигарфията, която си показа лицето по времето на Плана за възстановяване.

Истинският проблем е корпоративният вот, заяви той и припомни Плана за възстановяване и устойчивост и препоръча да се провери как ще гласуват хората от големите предприятия.

„Разчитам на българите. В действителност смятам, че гласът на народа е най-важен“. Борисов обясни, че от ГЕРБ ще открият кампанията без тържества.


ADS