Евгени Минчев за явяването на избори : Ако спечеля, печели цял народ!

0
14
0000621347 article2[1]
До къде я докара БСП?

Искам да виждам по улиците повече сватбени шествия отколкото гей паради. Това заявава в пост в профила си във Facebook Евгени Минчев, който влезе в листите на БСП.

Ето какво още пише той в публикацията си:

Ако спечеля, печели цял народ…

Депутатът не е дума за временно пребиваващи в Парламента. Това е състояние, в което трябва да се намира всеки българин. Трябва всеки да действа от собственото си място с властта и способностите, които има, за да промени нещата.

Добро утро, докладвам за нашите първи срещи в градската централа на БСП, по повод изборите.
Номиниран съм за народен представител от БСП- Обединена левица и вчера се срещнах с г-н Иван Таков- председател на Градския съвет на БСП и г-н Атанас Атанасов- водач на листата, в който съм и аз.

Има няколко направления, по които искам да съм полезен на тези избори. Първо- да се заличи впечатлението за тази партия, оставено от последният и лидер. Второ- да се завиши грижата към децата и подрастващите, да се обърне внимание на тяхното образование, да се завишат нивата на грамотност, спорт, дисциплина.

И още- Българите от страната да загърбят икономическото си дезертьорство и да се влеят в рехавите икономически редици на сънародниците си. БЪЛГАРИЯ- ДА НЕ Я ИЗОСТАВЯМЕ!

Искам да виждам по улиците повече сватбени шествия отколкото гей паради.

С моята кандидатура искам извинение от всички, чиито мечти бяха откраднати. От тези, които съградиха България и ни оставиха да я развием, но ние успяхме единствено да рушим. На тях дълго тази промяна, това усилие, това ново настроение, с което ако не изградим, поне може да опазим неразрушеното дотук. И да вървим напред с обновено лице и действия.

Ще използвам всичките си международни контакти, за да разберете за България и да бъдете добавени на световната карта с имиджа, който и се полага.


ADS