Наглостта на руснаците е безгранична! Обаче получиха нов „сап“ от САЩ : Пентагонът благослови използването на американски оръжия в Курска област!

0
168
3a79585001d5bef12230c2f4c010cda71

Истината е по-невероятна от измислицата!
Русия, която нахлу в Украйна и започна война, призовава международната общност:
„категорично да осъди престъпните атаки на киевския режим на руска територия“!
Тези, които са пряко виновни за избиването на над 500 000 руски и украински войници сега реват и се жалват! Е няма такава наглост!
Това изявление направи прес секретарят на руското външно министерство Мария Захарова, след като украинските войски преминаха в руската Курска област.
Трябва да си или природно тъп, или безумно нагъл за да ревеш, че тия които си нападнал ти отговарят! Могучая се спъна в една Украйна, а се опитва да плаши демократичния свят!
Даже и на Путин му е ясно, че ако ги подкара НАТО ще хвърчи перушина от ватенките!
Но явно замъглени от литрите водка, някои си мислят, че са империя! Само, че войната показа, че краката на великана са омекнали!!!
А иначе наистина са империя-ама на злото!!!                                     Капитан.
От последните минути : Нов „сап“ за руските агресори :Използването от украинската армия на американско оборудване и оръжия в операцията в Курската област не противоречи на политиката на САЩ, стига ВСУ да не нанасят удари дълбоко в руската територия. Това заяви говорител на Пентагона, цитиран от АП.

„Използването на американски оръжия е в съответствие с политиката на САЩ и ние от самото начало подкрепяме Украйна в защитата ѝ от удари през границата

[…] Те предприемат действия, за да се защитят от удари от район, който според политиката на САЩ е сред районите, където могат да използват нашите оръжия“, заяви Сабрина Сингх, заместник-говорител на Министерството на отбраната на САЩ.

Така тя отговори на репортерски въпрос относно използването на американско оборудване в операцията в района на Курск.


ADS