Тим Уолц : Тръмп се подиграва с американските закони!

0
77
Democratic presidential candidate US Vice President Kamala Harris holds a campaign rally with Democratic vice presidential candidate Tim Walz
Нюз.бг

Той също така изрази нетърпение да предизвика Тръмп на президентските избори през ноември, заявявайки: „Нямам търпение да го победя – Това е, ако той е готов да стане от дивана, за да се появи“.

„Той се подиграва с нашите закони, сее хаос и разделение, а това не говори за досегашната му дейност като президент“, заключи Уолц.

Вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис заяви, че вече е официално номинирана за кандидат за президент на Демократическата партия.

„Заставам пред вас днес, за да обявя с гордост, че вече официално съм кандидатът на Демократическата партия за президент на Съединените щати„, заяви Харис.

Тя направи изказването си на първия обединен митинг с кандидата си Тим Уолц, като подчерта важността на движението напред. „Имаме работа за вършене, трябва да преминем към изборите и да ги спечелим“, добави Харис.

Вицепрезидентът на Съединените щати Камала Харис представи своя кандидат за вицепрезидент Тим Уолц, като изброи всичките му роли през цялата му кариера и сравни автобиографията му с тази на републиканския кандидат за вицепрезидент сенатор Джей Ди Ванс.

След като отбеляза постиженията на Уолц, като спомена специално времето, когато е бил треньор по футбол, Харис се зае да го сравнява с Ванс, като каза, че „това е като мач между университетския и младежкия отбор“.

 

Благодаря ви, че върнахте радостта„, каза Уолц, когато пое подиума от Харис по време на митинга им във Филаделфия.


ADS